Izjava o privatnosti

Autopromet d.d. prepoznaje važnost zaštite osobnih podataka te čuva privatnost posjetitelja svojih stranica.
Sve informacije koje posjetitelj pošalje ili su automatski zabilježene koriste se isključivo u skladu s ovom izjavom odnosno Zakonom o zaštiti osobnih podataka i Zakonom o elektroničkim komunikacijama.

Osobne podatke koje ste dobrovoljno unijeli (ime i prezime, adresa elektroničke pošte, kontakt broj telefona) u okviru naše internet stranice prikupljamo i obrađujemo isključivo u svrhu u koju su nam podaci dostavljeni. Primjerice za postavljanje upita, pružanje dodatnih informacija i ponuda. Vaše osobne podatke Autopromet d.d. koristi isključivo za vlastite potrebe te ih ne prosljeđuje trećim stranama, osim na zahtjev ovlaštenih državnih organa.

Web stranice Autoprometa sadrže linkove na druge web stranice koje nisu u vlasništvu Autoprometa. Takve stranice sadrže vlastite izjave o privatnosti te Autopromet ne preuzima odgovornost za sadržaje  tuđih stranica.

Na temelju zakonskih odredbi  imate pravo na informaciju o Vašim osobnim podacima koji su pohranjeni u bazi podataka Autoprometa, kao i na ispravak, dopunu i brisanje osobnih podataka. Ispravak, dopunu i brisanje osobnih podataka vršimo na pismeni zahtjev upućen na adresu AUTOPROMET d.d. Slunj, Petra Svačića 7  ili na mail adresu autopromet@ka.t-com.hr.
 

Službenik za zaštitu podataka:

Tomo Turkalj

Ladihovićeva 5

47240 Slunj

E-mail: autopromet@ka.t-com.hr

Tel: 047/613-456